Betpapel logoBetpapel para yatırma , kendi sektöründe üyelere en fazla ödeme imkanı sunan sitedir. Sitenin sahip olduğu ödeme imkanları her kesime hitap etmektedir. Betpapel kullanıcısı kendine uygun olan ödeme seçeneklerinden istediğini tercih edebilmektedir.

Buna göre para yatırım işlerinde çoğunlukla banka yolları kullanılmaktadır. Ancak site hizmetleri arasında tüm sanal kartlara da yer verilmektedir.

Kullanıcılar para yatırdıkları her işlem için de extra bonuslar kazanmaktadırlar. Betpapel ile yapılan işlemler en fazla yarım saatte hesaba aktarılmaktadır.Betpapel Para Yatırma

Para Yatırma İşlemleri İçin Sunulan Banka Seçenekleri

Betpapel hesabına para yatırım işlemlerinde banka yolları daha sık kullanılmaktadır. Çünkü bu yollar, sanal kart ve cüzdanlara oranla daha hızlıdır.

Havale, Eft ve kredi kartları; betpapel para yatırma seçenekleri arasındadır. Özellikle havale ve kredi kartları üyeler için vazgeçilmez opsiyonlar arasındadır.

Havale ile yapılacak ödeme limiti en az 100 TL olmalıdır. Bu değeri aşan kullanıcılar rahatlıkla banka havalesinden faydalanabilmektedir. Bu limit eft ve kredi kartları işlemleri için de gereklidir.

Üyelerin para yatırma işlemleri genelde banka aracılığı ile olmaktadır. Bunun sebebi de bankadan yapılan işlemlerde extra önlemler alınmasıdır.

Buna göre betpapel para yatırma işlemleri kesinlikle ekstre detaylarında verilmemektedir. Yani yapılan ödeme işlemleri sıradan bir alışveriş bilgilendirilmesinden farksızdır.

Bahis, oyun, oran gibi kavramlar da kesinlikle açıklama kısmında yer almamaktadır. Böylece, alınan önlemlerle oyun severlere rahat bir hareket alanı oluşturulmaktadır.

Ödemelerde havale kullanacak oyuncuların da dikkat etmesi gereken noktalar bulunmaktadır. Bunlardan en önemlisi kullanıcı ve site hesaplarının teyit edilmesidir.

Yanlış hesaba gönderilen bakiyeler için Betpapel hiçbir sorumluluk almamaktadır. Tüm kriterler göz önüne alındığında banka yollarıyla işlemler oldukça güvenlidir.

Banka yolları ile yapılan ödemelere fazladan bonus verilmektedir. Değişken oranlardaki bu bonus tutarları sanal kart bonuslarına oranla fazladır. Bu nedenle betpapel ödemelerinde çoğunlukla banka yöntemleri tercih edilmektedir.

Para Yatırma İçin Kullanılabilecek Sanal Yöntemler

Betpapel sitesi para yatırma seçeneği olarak benzer sitelerden çok farklıdır. Çünkü site bünyesinde neredeyse tüm sanal kartlar ile işlem yapılabilmektedir. Paykasa ve astropay, betpapel para yatırma seçeneklerinden en popüler olanlarıdır. Her iki yöntem için de öncelikle kartın kendi sitesine erişilmelidir. Burada açılan hesaplar yardımı ile de betpapel üzerinde ödeme yapılabilmektedir.

Ecopayz ise kullanıcıların tercih edebileceği bir diğer sanal karttır. Ecopayz, kendisine ait satış noktaları üzerinden alınabilmektedir. Kart tutarı ise kullanıcıya bağlı olarak değişik tutarlarda olabilmektedir.

Birkaç dakika içerisinde alınan ecopayz ile yatırım ve çekim yapılabilmektedir. Betpapel, çoğu sitede yer almayan sanal kartların kullanımına da açıktır.

Bu kartlar arasında; Paysafecard, Ymoney, Rcards ve QIWI de bulunmaktadır. İşlem yapılacak tüm sanal yöntemler için bir alt bakiye belirlenmiştir. Alt sınırı sağlamayan üyeler için para yatırma işlemi gerçekleştirilmemektedir.

Betpapel İşlemlerinde Kullanılabilecek Diğer Yöntemler

Betpapel üyelerine verdiği hizmeti sürekli geliştirmeye çalışmaktadır. Bu gelişimler, siteye yeni para yatırma seçenekleri olarak da yansımaktadır.

Betpapel bünyesine en son giriş yapan yatırım seçeneği bitcoin yöntemidir. Buna göre kullanıcılar kripto paralar üzerinden de işlem gerçekleştirilebilmektedir.

Betpapel Bitcoin ile yapılacak ödemelerde bitcoin hesabına sahip olmak gerekmektedir. Buradan satın alınan kripto paralar betpapel üzerinde kullanılabilmektedir. Kullanıcılar bitcoin ile yaptıkları işlemlerde farklı promosyonların da sahibi olurlar.

Bu promosyonların değeri ise yatırılan para miktarına bağlı kalınarak değişmektedir. En yeni betpapel para yatırma seçeneklerinden biri de mobil ödeme yöntemidir.

Buna göre betpapel üyeleri ödemelerde doğrudan telefonlarını kullanabilmektedirler. Buna yöntem kullanılarak yapılan ödemelerde onaylı cep telefonu numarası gerekmektedir. Cep telefonuna yüklenmiş TL bakiyeler ile betpapel ödemesi yapılabilmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir